Menu

Intelligence

Intelligence by Social Embassy is onze tool die merken en organisaties real-time inzicht verschaft in de performance van Facebook pagina’s en activiteiten van fans.

 

Gepersonaliseerde dashboards Veel marketeers en brand managers worstelen dagelijks met de statistieken van Facebook en de performance van Facebook pagina’s. Statistieken zijn vaak te uitgebreid, te complex en niet gekoppeld aan relevante KPI’s, targets en businessdoelstellingen. Hierdoor krijgen marketeers niet die (real time) inzichten die zij nodig hebben om de prestaties van hun pagina’s te verbeteren.

 

Intelligence by Social Embassy maakt het voor marketeers mogelijk gepersonaliseerde dashboards in te richten met alleen de cijfers en data die er voor een specifieke pagina toe doen. Intelligence geeft een helder en begrijpelijk overzicht van de performance van een Facebook pagina, met daarin het gerealiseerde bereik, een gemiddelde viraliteit en /of engagement rate.

 

Daarnaast biedt Intelligence by Social Embassy marketeers de mogelijkheid om cijfers te koppelen aan KPI’s en targets. Hierdoor krijgt men realtime inzicht in de prestaties van een merk en de progressie ten opzichte van gestelde doelstellingen.

 

Gedrag van de Facebook fans. Intelligence biedt verder een uniek en diepgaand kijkje in het gedrag van de fans. Door iedere like en comment te registreren ontstaat inzicht in zaken als contactfrequentie met fans, unieke en actieve fans en influencers binnen communities.

Intelligence

Daarnaast biedt Intelligence inzicht in de performance van content en in ontwikkelingen rond product- en merkperceptie. Aan de basis van deze analyse ligt de verzamelde data uit een Facebook community die verwerkt wordt in door Social Embassy ontwikkelde modellen.

 

Vergelijken van KPI’s en inzichten van meerdere Facebookpagina’s

Een marketeer of brand manager heeft vaak verschillende merken in zijn of haar portefeuille, of stuurt mogelijk meerdere Facebook pagina’s aan in verschillende landen. Om een helder overzicht te krijgen van de performance van deze pagina’s combineert Intelligence by Social Embassy de cijfers en inzichten van de pagina’s in dashboards en modellen. De dashboards geven op deze manier een uniek overzicht van KPI’s en community-insights.

 

Intelligence

 

In nauwe samenwerking met strategen van Social Embassy

Indien gewenst kan een marketeer of brand manager in nauwe samenwerking met een strateeg van Social Embassy het dashboard ontwikkelen en bepalen welke modellen ingevuld moeten worden. Na een korte set-up periode krijgt de marketeer en of Brand Manager toegang tot het dashboard dat gevuld zal zijn met een half jaar aan data en informatie.