Menu
Teamfoto
Categorie: Vacatures / Datum: 08 juni 2016 / Door Martin Kloos / 0 reacties

Isobar | Social Embassy zoekt een digital strateeg met een social DNA

Heb jij zo’n 3 jaar ervaring in social media marketing, bij voorkeur als strateeg en aan bureauzijde? Of als digital strateeg met een sterke liefde voor social? Ben je nieuwsgierig, analytisch, strategisch en communicatief sterk? Weet jij als geen ander hoe je de behoeften van merken kan vertalen naar ambitieuze social media en digitale plannen die resultaat opleveren? Ben jij de strateeg die de klant en het team continu scherp houdt met nieuwe ideeën, nieuwe initiatieven en scherpe plannen? Helemaal thuis in alle ins en outs van Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en LinkedIn? En wil je werken voor de mooiste merken van Nederland bij het meest sociale en leukste bureau van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

 

Als strateeg bij Isobar | Social Embassy werk je aan de ontwikkeling van social en digitale strategieën, jaarplannen, creatieve campagnes en content plannen. Je haalt inzichten boven tafel en vertaalt deze naar doordachte, praktisch uitvoerbare en resultaat gedreven plannen die aansluiten bij de strategie van onze klanten. Je vertrekt daarbij vaak vanuit een social brief, maar denkt ook graag breder. Je doet dit samen met een team van analisten, community managers, creatieven, advertising specialisten en project managers, in nauwe samenwerking met de klant.

 

In de uitrol van de strategie blijf je inhoudelijk betrokken bij de implementatie van projecten, verzorg je waar nodig advisering, begeleiding en training en blijf je betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld content, campagnes, en advertising met als doel de strategie te waarborgen.

 

In campagnes verzorg je vanuit de briefing van de klant het strategisch kader, de creatieve brief, die je samenstelt op basis van gedegen insights. Je bewaakt in conceptfase de creatieve brief, zet doelstellingen, meet de impact en evalueert samen met het team en de klant de resultaten.

 

Daarnaast sta je als strateeg met het team aan het roer van periodieke evaluatie- en inspiratiesessies, waarbij we vanuit de plannen terugkijken op de performance en vooruitkijken naar nieuwe kansen en projecten.

 

Tot slot werk je samen met het team proactief aan kansen en projecten voor de klant, om deze om te zetten in business voor Isobar Social Embassy en adviseer je onze klanten hierover. Kortom je bent als strateeg een echte sparringpartner voor je klant en in staat om zelfstandig en in een team digitale projecten en campagnes uit te voeren en uit te bouwen.

 

De ontwikkelingen binnen het vakgebied volg je op de voet. Je vertaalt deze naar relevantie voor onze klanten en hebt hier een mening over die je graag uitdraagt in blog posts of in je digitale netwerk. Ook zet je samen met het strategie team onderzoeken in gang.

 

Wat breng je mee?

 

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau en hebt zo’n drie jaar ervaring in social en/of digital strategie voor merken. Het liefst aan bureauzijde. Je bent enthousiast, hebt passie voor het vak, bent ambitieus, analytisch ingesteld, sociaal vaardig, een harde werker en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je weet mensen te binden, overtuigen, enthousiasmeren en activeren. Je hebt ervaring met social media research, social listening en social advertising.

 

Wat bieden wij?

 

Een voltijd baan in een zeer dynamische werkomgeving. Je ontvangt naast een marktconform salaris een secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden we je de ruimte om inhoudelijk bij te dragen aan de verdere groeiambities van Isobar | Social Embassy. En we proberen regelmatig ook leuke dingen met elkaar te doen. Daarnaast bieden wij je de ruimte om samen met ons het vakgebied en jezelf te ontwikkelen.

 

En wie zijn wij?

 

Isobar | Social Embassy is een prijswinnend full service digitaal communicatiebureau met een scherpe focus op digitale innovatie via social media marketing. Wij zijn onderdeel van het internationale Dentsu Aegis Network. We zijn onder meer initiatiefnemer van de Social Media Monitor, de Digital Transformation Monitor en Snaplabs. Wij verbinden mensen en merken via social media en werken daarbij samen met de belangrijkste sociale netwerken en tools. Wij werken voor de allermooiste merken in Nederland zoals Unilever, Coca-Cola, Holland Casino, Marktplaats, Etos en Rabobank. Wij wonen samen met collega’s van Aegis aan de Moermanskkade in Amsterdam. Er werken bij ons zo’n 65 figuren die allemaal gek zijn op hun vakgebied, met beide benen op de grond staan en over de nodige dosis humor beschikken.

 

Interesse?

 

Zie jij jezelf als onderdeel van ons team? Mail dan je CV met toelichting en ga in gesprek met Martin Kloos (@martinkloos) via +31 (0) 20 530 6910 of martin@socialembassy.nl.

 

Martin Kloos

Ik mag het strategieteam leiden en dat vind ik geweldig leuk om te doen! Het Strategie team ontwikkelt ambitieuze social media plannen voor onze klanten en ondersteunt het hele team van Embassy bij allerlei projecten, campagnes en evaluaties.

Geen reacties

Laat een reactie achter