Menu
Categorie: Nieuws, Vacatures / Datum: 23 november 2016 / Door Lonneke Dotsch - Zwaga / 0 reacties

Isobar | Social Embassy zoekt een senior digitaal strateeg met een social DNA.

Leuke vacature-alert! Met een aantal toffe recente wins op zak en een torenhoge ambitie voor 2017 zijn we op zoek naar een senior digitaal strateeg! Heb jij zo’n 5 jaar ervaring als strateeg, een onbegrensde liefde voor social en wil je meebouwen aan de digitale ambities van Isobar Social Embassy? Mooi, dan zoeken wij jou en was jij op zoek naar ons.

 

Wat ga je doen?

Als senior digitaal strateeg bij Isobar Social Embassy werk je aan digitale- en social media strategieën, jaarplannen, creatieve digitale & social campagnes en contentplannen. Je haalt inzichten boven tafel en vertaalt deze naar doordachte, praktisch uitvoerbare en resultaatgedreven plannen die aansluiten bij de strategie van onze klanten. Je vertrekt daarbij vaak vanuit een social brief, maar denkt graag breder en groter en weet de klant te overtuigen van je eigen (formidabele) ideeën. Je doet dit samen met een team van analisten, social media managers, creatieven, advertisingspecialisten en projectmanagers en natuurlijk samen met de klant.

In de uitrol van strategie blijf je inhoudelijk betrokken bij de implementatie van projecten, verzorg je waar nodig advisering, begeleiding, training en blijf je betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld content, campagnes, en advertising advies met als doel de strategie te waarborgen.

In campagnes verzorg je vanuit de briefing van de klant het strategisch kader, de creatieve brief, die je samenstelt op basis van gedegen insights. Je bewaakt in conceptfase de creatieve brief, zet doelstellingen, inspireert creatieven, meet de impact en evalueert samen met het team en de klant de resultaten.

Daarnaast sta je als senior strateeg met het team aan het roer van evaluatie- en inspiratiesessies, waarbij we vanuit de plannen terugkijken op de performance en vooruitkijken naar nieuwe kansen en projecten. Je weet de klant hier warm voor te maken en tovert misschien ook nog wel een blogpost uit je vingers.

En of dat nog niet genoeg is, werk je ook nog samen met het team proactief aan kansen en projecten voor de klant, om deze om te zetten in business voor Isobar Social Embassy. Kortom: je bent als senior strateeg een echte sparringpartner voor je klant en in staat om zelfstandig en in een team digitale projecten en campagnes uit te voeren en uit te bouwen.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Naar jou! Tenminste: wanneer je beschikt over een WO werk- en denkniveau en zo’n vijf jaar ervaring in social en/of digital strategie hebt, het liefst aan bureauzijde. Je bent enthousiast, hebt passie voor het vak, bent ambitieus, analytisch ingesteld, sociaal vaardig, communicatief sterk, een harde werker en beschikt over humor en zelfspot, want daar houden we van. En uiteraard heb je ervaring in en met social media research, social listening en social advertising.

 

WAT BIEDEN WIJ?
Een fulltime baan in een, daar is-ie weer, zeer dynamische werkomgeving. Soms komt er iemand voorbij op een hoverboard, soms piest de kantoorhond op het tapijt en soms vliegen de controllers door de lucht omdat er iemand heeft verloren met FIFA.

We zijn hier met 60 mensen die dit wereldje helemaal leuk vinden, met beide benen op de grond staan en een best wel grote dosis humor hebben. Daarnaast ontvang je uiteraard een prima salaris en een fraai secundair arbeidsvoorwaardenpakket (probeer dat maar eens te scrabbelen). Oja: en doen buiten werk om ook leuke dingen, Kerst vieren in een kasteel, bijvoorbeeld.

 

EN WIE ZIJN WIJ?
Isobar | Social Embassy is een prijswinnend creatief digitaal bureau met een scherpe focus op digitale innovatie en social media. We zijn onderdeel van het Dentsu Aegis Network Nederland en samen met onze andere Dentsu Aegis Network collega’s werken en lunchen we in één pand in de bruisende Houthavens.

 

INTERESSE?
Zie jij jezelf hier wel werken? Twijfel dan niet langer, en mail dan je CV plus leuke motivatiebrief. Zet erin waarom je bij Isobar | Social Embassy wilt werken en dé persoon bent die wij zoeken. Stuur dit naar Martin Kloos (@martinkloos) via +31 (0) 20 530 6910 of martin@socialembassy.nl.

 

Lonneke Dotsch - Zwaga

Als content en community manager verbind ik mensen met merken. Het contact met de doelgroep levert ontzettend veel waardevolle inzichten en data op die inzetbaar zijn voor het verder ontwikkelen van een merk en haar waarden, onder andere door de doelgroep te binden aan het merk en zo de merkbeleving en loyaliteit te optimaliseren.

Geen reacties

Laat een reactie achter