Menu

Over Social Embassy

Hallo! Wij zijn Social Embassy. Wij geloven dat connected merken succesvoller zijn. Sterker nog, dat tonen wij graag aan. Wij ondersteunen merken bij online conversaties. Elke dag weer, voor meer dan 70 van de mooiste merken van Nederland. In 2008 behoorden wij tot de pioniers en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het agency voor merken binnen Nederland en ook steeds vaker daarbuiten. Onze klanten leveren wij alle specialismen die hiervoor nodig zijn, van strategie tot en met de uitvoering. Dit doen wij met ongelofelijk veel plezier met meer dan 50 specialisten, always-on.

 

Sinds 2013 zijn wij onderdeel van Dentsu Aegis Nederland en het Isobar netwerk. Hierdoor kunnen wij klanten ook internationaal van dienst zijn.

 

Eigenlijk willen wij het helemaal niet hebben over Twitter of Facebook. Maar over hoe we ervoor kunnen zorgen dat je merk bekender, geliefder of in ieder geval succesvoller wordt. Bijvoorbeeld door nieuwe klanten te winnen, bestaande klanten loyaler te maken of zelfs tot ambassadeur. Hoe we dit doen? Bekijk onze cases voor inspiratie of leg ons je uitdaging voor!

 

 

kabel