Menu

Influencer Marketing

Momenteel tellen we in Nederland zo’n 2,000 influencers. Bloggers en vloggers met een groot aantal volgers op verschillende social kanalen. De één is groot op Snapchat, de ander heeft een enorm bereik op Instagram en weer een ander telt een gigantisch aantal views op YouTube.

 

Influencer Marketing is populair en online samenwerken met mensen met autoriteit kan zeer impactvol zijn. Je moet er alleen wél voor zorgen dat je kiest voor de juiste influencer. Want wie gaat er, van al deze influencers, daadwerkelijk voor zorgen dat jouw campagne succesvol is?

 

Social Embassy is jarenlang actief voor vele merken op social media en heeft hierdoor een breed influencer netwerk op kunnen bouwen. Door onze ervaring weten we precies waar we verschillende klanten blij mee kunnen maken en welke influencers datgene kunnen leveren waarom ze ingezet worden.

 

We hebben kennis, passie en willen natuurlijk alleen wat écht cool en effectief is, voor ons maar vooral voor onze klanten! Daarom is er Connectors at Heart, ons label biedt de juiste influencers, het juiste op maat gemaakte plan en executie van a tot z. Meer weten? De koffie staat klaar!

 

ConnectorsATheart_logo-liggend