Menu
Categorie: Vacatures / Datum: 25 oktober 2016 / Door Martin Kloos / 0 reacties

Isobar | Social Embassy zoekt een (Social) Business Consultant / trainer

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in (Social) Business Consultancy? Loop jij warm voor het ontwikkelen en uitvoeren van social business programma’s die organisaties helpen en medewerkers activeren om succesvol gebruik te maken van digitale netwerken? Breng jij graag verandering teweeg, ben je inhoudelijk scherp, nieuwsgierig, communicatief en commercieel sterk en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

In de afgelopen jaren heeft Isobar | Social Embassy gebouwd aan haar social business propositie. Met deze propositie helpen wij bedrijven en medewerkers social media en digitale netwerken in te zetten voor zakelijke doeleinden. En dit doen we met succes! Deze propositie wordt inmiddels gedragen door een team van 4 enthousiaste en ervaren consultants. Om de snelle groei van deze propositie op te vangen en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een ervaren (Social) Business Consultant! De details van onze propositie lichten we graag toe onder het genot van een kopje koffie.

Als (Social) Business Consultant draai je mee in het Consulting team van Isobar | Social Embassy. Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van de social business propositie bij bestaande en potentiele klanten. Samen met het team geef je inhoudelijk vorm aan de proposities en signaleer je kansen om de propositie verder te ontwikkelen en uit te bouwen bij bestaande en potentiële klanten. Je voert kennismakings- en commerciële gesprekken en bent in staat de propositie te modelleren naar de behoefte van de klant. Je verzorgt kick-off sessies en inhoudelijke workshops bij klanten en evalueert programma’s.

De ontwikkelingen binnen het vakgebied volg je niet alleen op de voet. Je bent in staat om deze met een realistische blik te bekijken en te vertalen naar een mening, die je als het even kan ventileert in blog posts, als spreker op evenementen of in je digitale netwerk.

 

Wat breng je mee?

Je beschikt over WO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring met consultancy, marketing, advisering & training in een zakelijke omgeving. Je kent de invloed die digitale media en digitale marketing hebben op bedrijven en medewerkers en weet hen daarover te adviseren. Je hebt visie, bent communicatief en commercieel sterk, ondernemend en sociaal vaardig. Je hebt het vermogen om mensen te binden, enthousiasmeren en activeren.

 

Wat bieden wij?

Een voltijd baan in een zeer dynamische werkomgeving. Je ontvangt naast een marktconform salaris een secundair arbeidsvoorwaardenpakket. En we proberen regelmatig ook leuke dingen met elkaar te doen. Daarnaast bieden wij je de ruimte om samen met ons het vakgebied en jezelf te ontwikkelen.

 

En wie zijn wij?

Isobar | Social Embassy is een prijswinnend full service digitaal en creatief communicatiebureau met een scherpe focus op digitale innovatie via social media marketing. Wij zijn onderdeel van het internationale Dentsu Aegis Network. We zijn onder meer initiatiefnemer van de Social Media Monitor, de Digital Transformation Monitor, Connectos at Heart en Snaplabs. Wij geloven dat merken worden gemaakt door mensen. We ontwikkelen technologische, creatieve en communicatieoplossingen die momenten van inspiratie en momenten van transactie dichterbij elkaar brengen. We werken daarbij samen met de belangrijkste sociale netwerken en tools. Wij werken voor de allermooiste merken in Nederland zoals Unilever, CZ, Coca-Cola, Holland Casino, Marktplaats en Rabobank. Wij wonen samen met collega’s van Dentsu Aegis Network aan de Moermanskkade in Amsterdam. Er werken bij ons zo’n 65 figuren die allemaal gek zijn op hun vakgebied, met beide benen op de grond staan en over de nodige dosis humor beschikken.

 

Interesse?

Zie jij jezelf als onderdeel van ons team? Mail dan je CV met toelichting en ga in gesprek met Martin Kloos (@martinkloos) via 020 530 69 10 of martin@socialembassy.nl.

 

Martin Kloos

Ik mag het strategieteam leiden en dat vind ik geweldig leuk om te doen! Het Strategie team ontwikkelt ambitieuze social media plannen voor onze klanten en ondersteunt het hele team van Embassy bij allerlei projecten, campagnes en evaluaties.

Geen reacties

Laat een reactie achter