Menu
Isobar
Categorie: Vacatures / Datum: 06 maart 2016 / Door Paul Tijssen / 0 reacties

Isobar zoekt Social Media Manager

Jij daar! Lekker door allerlei vacatures aan het scrollen? Stop er dan maar mee. Nouja, alleen als je volmondig ‘ja!’ kunt antwoorden op de volgende vragen. Komen ze:

Word je ook wel eens moe van saaie Facebookadvertenties en wil je daar iets aan doen? Zie jij nog toekomst in Twitter? Weet jij wél hoe Snapchat werkt? Ben je een beetje goed met tekst? Kan je vooruitdenken, op korte en lange termijn? Wil je grote en kleine merken verder helpen op social? Werk je graag met collega’s? Vind je het oke wanneer er vrijdagmiddag een biertje op je bureau wordt gezet?

Ja? Fijn.

 

WAT GA JE DOEN?

De social media manager is een creatieve alleskunner. In vacaturejargon heet dat: een coördinator in hart en nieren. Je bent verantwoordelijk voor een best wel divers en veeleisend klantenpakket en zorgt er tegelijkertijd voor dat de dagelijkse social media-operatie op rolletjes loopt. Om dat te fixen werk je samen met een team van specialisten op het gebied van strategie, creatie en productie. Je overziet daarin het grote geheel en brengt daar, waar mogelijk, verbeteringen in aan. Tips en tops, je weet wel. En soms kijk je een stom filmpje tussendoor, dat mag namelijk best.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Je hebt een HBO-opleiding gedaan, bij voorkeur in communicatie/marketing.
  • Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring (het liefst aan bureauzijde).
  • Je hebt ervaring met digital marketing en een paar jaar aantoonbare ervaring met inzet van social media voor grote merken.
  • Jij hebt een eigen visie op het ontwikkelen van merken en leert ons daar maar wat graag iets over.
  • Je bent assertief, proactief en een goede sparringspartner voor collega’s en klanten
  • Je bent creatief, zowel in het bedenken van oplossingen als in het maken van content.
  • Je draait je hand niet om voor het maken van retestrakke planningen, last-minute verzoeken van klanten en het opleveren van deliverables volgens strikte deadlines.
  • Je schakelt razendsnel tussen verschillende projecten en weet exact wat er speelt bij de klant en op het team waar je mee samenwerkt.
  • Je bent een teamspeler, maar als het moet kom je er in je eentje ook wel uit.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

WAT BIEDEN WIJ?

Een fulltime baan in een, daar is-ie weer, zeer dynamische werkomgeving. Soms komt er iemand voorbij op een hoverboard, soms piest de kantoorhond op het tapijt en soms vliegen de controllers door de lucht omdat er iemand heeft verloren met FIFA.

We zijn hier met 60 mensen die dit wereldje helemaal leuk vinden, met beide benen op de grond staan en een best wel grote dosis humor hebben. Daarnaast ontvang je uiteraard een prima salaris en een fraai secundair arbeidsvoorwaardenpakket (probeer dat maar eens te scrabbelen). Oja: en doen buiten werk om ook leuke dingen, Kerst vieren in een kasteel, bijvoorbeeld.

 

EN WIE ZIJN WIJ?

Isobar is een prijswinnend creatief digitaal bureau met een scherpe focus op digitale innovatie en social media. We zijn onderdeel van het Dentsu Aegis Network Nederland en samen met onze andere Dentsu Aegis Network collega’s werken en lunchen we in één pand in de bruisende Houthavens.

 

INTERESSE?

Zie jij jezelf hier wel werken? Twijfel dan niet langer, en mail dan je CV plus leuke motivatiebrief. Zet erin waarom je bij Isobar wilt werken en dé persoon bent die wij zoeken. Stuur dit naar sarra.amir@isobar.com Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met ons via +31(0)20-5306910. Tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Paul Tijssen

Ik vul regelmatig de bonen van de koffiemachine bij, zet biertjes koud en verder ben ik Social Media Manager.

Geen reacties

Laat een reactie achter